Miira Peltomaa Oulun Invalidien toiminnanjohtajaksi

Oulun Invalidien Yhdistyksen toiminnanjohtajaksi 1.1.2017 lukien on nimitetty Miira Peltomaa. Hän on toiminut keväästä 2016 alkaen yhdistyksen työntekijänä vertaistuen projektissa. Peltomaa on tehtävänhoidossaan ollut esimerkillinen ja innovatiivinen. Ennen Oulun Invalidien yhdistykseen tuloaan hän on toiminut useissa eri tehtävissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Miira Peltomaasta yhdistys saa toimintansa tuntevan ja samalla uutta synnyttävän johtajan, joka luotsaa yhdistyksen uudelle aikakaudelle. Samalla toiminnanjohtaja Jussi Lotvosen hienosti aloittama ja eteenpäin viemä työ saa vankan jatkajan uusin silmin.

“Olen erittäin tyytyväinen siitä, että saimme Miirasta Jussin työn jatkajan. On yhdistyksen suuri etu, että saamme tehdä vastuunvaihdon hoidettua mahdollisimman mutkattomasti. Yhdistyksen puheenjohtajana luotan täysin Miiran ammattitaitoon ja kykyyn johtaa yhdistystä”, toteaa Otso Z. Laxenius.

“On hieno kunnia tulla nimetyksi tähän tehtävään. Yhdistyksessä on ollut todella hyvä tehdä työtä ja sitä työtä haluan jatkaa myös tulevaisuudessa”, Peltomaa kertoo.

Vuoden loppuun saakka Jussi Lotvonen ja Miira Peltomaa tekevät yhdessä sopien toiminnanjohtajan tehtävää niin, että Miira tulee perehdytetyksi uuteen toimeensa.

Lisätietoja

Miira Peltomaa, toiminnanjohtaja 1.1.2017, miira.peltomaa@oiy.fi, +358 50 437 25 58

Otso Z. Laxenius, puheenjohtaja, pj@oiy.fi, +358 45 136 73 19

Vastaa