Yhdistyksessämme on vajaa 500 jäsentä, lähinnä Oulun talousalueelta. Me haluamme tehdä maailmasta kaikille oikeudenmukaisemman, yhdenvertaisemman, rohkeamman ja myös hauskemman paikan elää. Muutoksen tekeminen onnistuu sitä paremmin, mitä enemmän meitä on.

Toimintaan pääset mukaan liittymällä varsinaiseksi jäseneksi yhdistykseen. Yhdistyksemme kuuluu valtakunnalliseen kattojärjestöömme Invalidiliittoon. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä fyysisesti vammainen tai toimintaesteinen henkilö, hänen perheenjäsenensä tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Varsinaisena jäsenenä voi olla samanaikaisesti yhdessä Invalidiliiton jäsenyhdistyksessä. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, rekisteröity yhdistys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa.

Jäsenmaksut:

Varsinainen jäsen 20 €
Kannatusjäsen 50 €

Liittymällä jäseneksi pääset nauttimaan monipuolisista jäseneduistamme.

LIITY JÄSENEKSI!

Jäseneksi haetaan aina kirjallisesti. Täytetty jäsenhakemus lähetetään jäsenyhdistykseen joko sähköisesti tai postitse, ja päätöksen jäseneksi hyväksymisestä tekee yhdistyksen hallitus. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen hakemuksen tai tulostamalla jäsenhakemuksen ja toimittamalla sen täytettynä osoitteeseen:

Oulun Invalidien Yhdistys ry
PL 10
90101 OULU

Tulostettava lomake: jäsenhakemuslomake

Lisätietoja saat yhdistyksen toimistolta puh. 050 574 1567
sähköpostilla toimisto(at)oiy.fi

OIY:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste