Pikku käsi -ryhmä on lähtenyt perheiden tarpeesta tavata muita vastaavassa tilanteessa olevia perheitä. Pikku käsi -ryhmään kuuluu hieman alle 20 perhettä ympäri Pohjois-Suomea, joissa on raajapuutoslapsia ja heidän perheensä. Ryhmässä vertaistuella on erittäin suuri merkitys.

Ryhmän tavoitteena on jakaa tietoutta hyvistä käytännöistä jokapäiväisessä elämässä ja tavata uusia ihmisiä. Ryhmä järjestää tapaamisia kaksi – kuusi kertaa vuodessa ympäri Pohjois-Suomea. Lisäksi ryhmällä on omat suljetut Facebook-sivut, joilla voi keskustella avoimesti. Tapaamisissa vanhemmat voivat keskustella ja antaa vertaistukea toisilleen ja samalla lapset tapaavat, jopa ensi kertaa samanlaisia lapsia ja kokevat yhteenkuuluvuutta heidän kanssaan.

Seuraava tapaaminen:

26.-27.8.2017 Kalajoella
Lisätietoja Miira Peltomaa 050 437 2558 miira.peltomaa(at)oiy.fi

Pikku Käsi -ryhmä facebookissa

Lisätietoa ryhmästä:
Oulun Invalidien Yhdistys ry
Miira Peltomaa
puh. 050 437 2558
miira.peltomaa(at)oiy.fi

Ryhmässä on yhteistyössä perheiden lisäksi: