Pikku käsi -ryhmä on lähtenyt perheiden tarpeesta tavata muita vastaavassa tilanteessa olevia perheitä. Pikku käsi -ryhmään kuuluu hieman alle 20 perhettä ympäri Pohjois-Suomea, joissa on raajapuutoslapsia ja heidän perheensä. Ryhmässä vertaistuella on erittäin suuri merkitys.

Ryhmän tavoitteena on jakaa tietoutta hyvistä käytännöistä jokapäiväisessä elämässä ja tavata uusia ihmisiä. Ryhmä järjestää tapaamisia 2–6 kertaa vuodessa ympäri Pohjois-Suomea. Lisäksi ryhmällä on omat suljetut Facebook-sivut, joilla voi keskustella avoimesti. Tapaamisissa vanhemmat voivat keskustella ja antaa vertaistukea toisilleen ja samalla lapset tapaavat, jopa ensi kertaa samanlaisia lapsia ja kokevat yhteenkuuluvuutta heidän kanssaan.

Seuraava tapaaminen:

11.-12.8.2018 Kalajoella
Lisätietoja Riku Syrjälä 044 236 5338 riku.syrjala(at)oiy.fi

Pikku Käsi -ryhmä facebookissa

Lisätietoa ryhmästä:
Oulun Invalidien Yhdistys ry
Riku Syrjälä
riku.syrjala(at)oiy.fi

Ryhmässä on yhteistyössä perheiden lisäksi: