promo
Urheilu / Liikunta

vaulogo

 

Suomen Vammaisurheilu ja –liikunta VAU ry on urheilu- ja liikuntajärjestö, jonka tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisten henkilöiden sekä elinsiirtoväen liikunnan harrastamisen ja kilpailemisen mahdollisuuksia ja olosuhteita. VAU palvelee liikunnanharrastajia vauvasta vaariin koko elämänkaarella.

VAU:n toimialoja ovat nuorisotoiminta, harrasteliikunta, kilpa- ja huippu-urheilu ja järjestötoiminta. Toimialojen tukitoimia ovat aluetyö, koulutus ja viestintä. Special Olympics Finland on osa VAU:n toimintaa.

…………………………………..

AJANKOHTAISTA:

uusi kuva

JUNIOR GAMES – KILPAILUT

Junior Games -kilpailut on liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisten ja elinsiirron saaneiden lasten ja nuorten oma kisatapahtuma.

Syksyn Junior Games –kisoissa kilpaillaan yleisurheilulajeissa. Syyskisojen paikaksi on viime vuosina vakiintunut Jyväskylä Hipposhalli. Yleisurheilulajeina ovat mm. juoksu, kelaus, pituushyppy, pallon ja turbokeihään heitto, kuulantyöntö sekä pt-slalom. Kilpailu toteutetaan kolmiotteluna. Yleisurheilun ohella syyskisoissa on mukana myös sokkopingis ja joukkuekilpailuna sukkulaviesti. Mukana on myös kiinnostavia tutustumis- ja näytelajeja.

Lisää Infoa Junior Games – kilpailusta
– klikkaa tästä..

Säännöt ja luokittelu – klikkaa tästä...

Kilpailukutsut – klikka tästä

Ilmoittautumislomakkeet – klikka tästä

vipanat & nuoret