Tule Mukaan – Kom med!

Klikkaa tästä sähköiseen jäsenhakemukseen

Jäsenetuina:

• Neuvontaa:
    Invalidiyhdistys ja – liitto tietävät, mitä palveluja ja tukitoimia on saatavilla ja miten ne on haettavissa.
    Kaikkea kannattaa kysyä!
  • Tietoa:
    Jäsenenä saat yksitoista kertaa vuodessa ilmestyvän tiedotuslehden Invalidityön. (saatavana myös kasettina).
    Liiton julkaisusarjassa on lisäksi kymmeniä vammaisuuteen liittyviä oppaita ja muita julkaisuja.
  • Vaikutusmahdollisuuksia:
    Yhdistyksen jäsenenä Sinulla on kanava saada äänesi kuulumaan vammaisuutesi kannalta tärkeissä asioissa.
  • Yhteistyötä:
    Yhdistyksessä tapaat ihmisiä, voit harrastaa ja toimia. Vamman vaikeusaste ei ole yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin osallistumisen este.
    Toimintaa on kaikenikäisille – aina lapsista nuoriin – ja ikääntyviin ihmisiin.
    Myös vammaisten lasten perheet kohtaavat invalidiyhdistyksen kautta.
  • Kursseja:
    Voit päästä sopeutumisvalmennuskurssille, työssäkäyvien kurssille tai virkistysleirille.
    Annamme myös tietoa yleisistä sivistysjärjestöjen kursseista, joiden sisältö saattaa kiinnostaa Sinua.
  • Koulutusta:
    Koulutusta saat toimiaksesi aktiivisesti yhdistyksessä ja yleensä yhteiskunnallisiin asioihin osallistuvana kansalaisena.
    Invalidiliitto ja monet paikallisyhdistykset järjestävät jäsenilleen koulutusta.
  • Lomaa:
    Lukuisat yhdistysten lomapaikat ja liiton lomakylä Rantasalmella ovat yksi liikuntaesteetön ratkaisu miellyttävään lomailuun.
    Yhdistyksen oma kesäkoti Irjala Oulun Hietasaaressa antaa vapaa-ajan viettoon mahdollisuuksia.
  • Urheilua:
    Urheilua voit harrastaa joko kuntoliikuntana tai osallistumalla kilpailuihin.
  • Kansainvälistä toimintaa:
    Vammaisjärjestöjen välinen yhteistyö avaa kielitaitoiselle ihmiselle laajan toimintakentän.
    Lähde mukaan vaikkapa kehitysyhteistyöhön.
  • Jäsenetuudet:
    Kylpylä Eden: OIY:n jäsen 10 € – avustaja ilmaiseksi
    Respecta apuvälineklinikka Oy: 10% alennus käteisostoista, – myymälätuotteista
    Medifys: Ensimmäinen hieronta -10% ja ensimmäisellä asiakaskäynnillä kehonkoostumuksen mittaus ilmaiseksi.
    Fennia: Ehdollisen omavastuun kotivakuutuksen omaisuusosaan, 15% alennuksen kodin ja perheen vakuutuksiin (pl. Sairausturvavakuutus) sekä autovakuutukseen. lisäksi omakotitaloon riskinmukaisen hinnan, (jopa -25% alennus tariffista).
    Pyörä-Suvala: Polkupyörät:Tunturi -15%, Kona -12%, Rossano -10%, Mirraco -12%, Le Mond -12%, Cannondale -15%, Trek -10% – -15%, Gary Fisher -10% – -15%, Cube -8%, Red Line -12%.
    Muut tuotteet: varaosat ja tarvikkeet: -15% sh:sta, spinningkengät, paidat, housut -20%.
  • UUDET ETUUDET:
    Hotellimajoitusta jäsenhintaan: Jäsenet majoittuvat erikoishintaan Restelin ja Sokoksen  hotelleissa. Varaukset ja hintatiedot suoraan hotelleista. Jäsenyhdistyksen jäsenenä hyödyt Suomen Retkeilymajajärjestön jäsenhinnoista kotimaan SRM-hostelleissa.
    ECKERÖ LINEN HINNAT JÄSENYHDISTYKSILLE:Eckerö Linen matkoista, joista löydät lisätietoa osoitteesta www.eckeroline.fi. Päiväristeily maksaa jäsenille alkaen 21 euroa (koodi INVA).