Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenenä saat:

Invalidiliiton IT-lehden
Oulun Invalidien Yhdistys ry:n jäsentiedotteen kaksi kertaa vuodessa
Mahdollisuuden osallistua yhdistyksen ryhmiin ilmaiseksi
Kesäkoti Irjalan vuokraamisen jäsenhintaan
Yhdistyksen jäsenenä Sinulla on kanava saada äänesi kuulumaan vammaisuutesi kannalta tärkeissä asioissa.
Monipuolista järjestökoulutusta
Tuettuja lomia sosiaalisin ja taloudellisin perustein
Vertaistukea, harrastuksia ja liikuntaa
Neuvontaa ja edunvalvontatyötä vammaisuuteen liittyvissä asioissa
Joka vuosi vaihtuvia ajankohtaisia jäsenetuja

INVALIDILIITON PUHELINNEUVONTA:

Puhelinneuvonta 0200-1234

Invalidiliiton työntekijät  vastaavat vammaispalveluja koskeviin kysymyksiin numerossa 0200-1234 . Neuvontanumero vastaa torstaisin klo 13-17.

Puhelinneuvonta on tarkoitettu kaikille vammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen ammattiauttajia unohtamatta. Numerossa vastataan vammaispalveluja sekä muita tukitoimia koskeviin kysymyksiin. Soittaminen on paikallisverkkomaksun / matkapuhelumaksun suuruinen.

Lakimiesten puhelinaika

Maanantaisin klo. 13-15. Lakimiehet vastaavat vammaisten henkilöiden oikeusturvaa ja palveluja koskeviin erityiskysymyksiin.

Jäsenetuudet:

Kylpylä Eden:

• OIY:n jäsen 10 € – avustaja ilmaiseksi

Respecta apuvälineklinikka Oy:

• 10% alennus käteisostoista, – myymälätuotteista

Kaakkurin pesukatu:

• Tehopesu 10€ (normaalihinta 18€)

Medifys:

• Ensimmäinen hieronta -10% ja ensimmäisellä asiakaskäynnillä kehonkoostumuksen mittaus ilmaiseksi.

Fennia:

• Ehdollisen omavastuun kotivakuutuksen omaisuusosaan, 15% alennuksen kodin ja perheen vakuutuksiin (pl. Sairausturvavakuutus) sekä autovakuutukseen. lisäksi omakotitaloon riskinmukaisen hinnan, (jopa -25% alennus tariffista).

Hotellimajoitusta jäsenhintaan:

• Jäsenet majoittuvat erikoishintaan Restelin ja Sokoksen  hotelleissa. Varaukset ja hintatiedot suoraan hotelleista. Jäsenyhdistyksen jäsenenä hyödyt Suomen Retkeilymajajärjestön jäsenhinnoista kotimaan SRM-hostelleissa.

UUTTA!

Vuoden 2017 uudet jäsenedut:
Urheilukauppa.eu, Pakkahuoneenkatu 9

• Jalkineet – 10 %
  • Urheilu- ja kuntoilutekstiilit – 15 %
  • Kuntoiluvälineet (pilatesrullat, jumppamatot & -nauhat, -pallot, yms) – 10 %
  • Nasara Kinesioteippi – 10 %

Lumo Image, Torikatu 23

• 20 % LUMO Imagen normaalihintaisista valokuvapalveluista. Alennus ei koske jo alennettuja hintoja tai teemallisia minikuvauksia

AC Oulu, Ac Oulun toimisto, Hajottamotie 9, tai urheilukauppa.eu, Pakkahuoneenkatu 9

• AC Oulun ottelulipuista kahden euron alennus

Sticky Wingers, Torikatu 21-23