Liity Jäseneksi

Yhdistyksessämme on hieman alle 1000 jäsentä, lähinnä Oulun talousalueelta. Me haluamme tehdä maailmasta kaikille oikeudenmukaisemman, yhdenvertaisemman, rohkeamman ja myös hauskemman paikan elää. Muutoksen tekeminen onnistuu sitä paremmin, mitä enemmän meitä on.

Toimintaan pääset mukaan liittymällä varsinaiseksi jäseneksi yhdistykseen. Yhdistyksemme kuuluu valtakunnalliseen kattojärjestöömme Invalidiliittoon.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä henkilö, jolla on pysyvä fyysinen vamma. Varsinaisena jäsenenä voi olla samanaikaisesti yhdessä Invalidiliiton jäsenyhdistyksessä. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, rekisteröity yhdistys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa.

Jäsenmaksut:

Varsinainen jäsen 17 €
Kannattajajäsen 35 €
Yhteisökannattajajäsen 50 €

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen hakemuksen tai tulostamalla jäsenhakemuksen ja toimittamalla sen täytettynä osoitteeseen:

Oulun Invalidien Yhdistys ry
Kiviharjunlenkki 4
90220 OULU

Yhdistyksen jäsenet hyväksyy hallitus. Jäseneksi liittyminen edellyttää jäsenhakemuksen toimittamista yhdistykselle.

Liittymislomakkeita ja lisätietoja saat
Yhdistyksen toimistosta puh. 050 574 1567