Yhdistyksen jäsenenä saat:

• Invalidiliiton IT-lehden
  • Oulun Invalidien Yhdistys ry:n jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa
  • Mahdollisuuden osallistua yhdistyksen ryhmiin ilmaiseksi
  • Irjalan vuokraamisen jäsenhintaan
  • Yhdistyksen jäsenenä Sinulla on kanava saada äänesi kuulumaan vammaisuutesi kannalta tärkeissä asioissa.
  • Monipuolista järjestökoulutusta
  • Tuettuja lomia sosiaalisin ja taloudellisin perustein
  • Vertaistukea, harrastuksia ja liikuntaa
  • Neuvontaa ja edunvalvontatyötä vammaisuuteen liittyvissä asioissa
  • Joka vuosi vaihtuvia ajankohtaisia jäsenetuja

INVALIDILIITON PUHELINNEUVONTA:

Puhelinneuvonta puh. 0200 1234

Invalidiliiton työntekijät  vastaavat vammaispalveluja koskeviin kysymyksiin numerossa 0200 1234 . Neuvontanumero vastaa tiistaisin ja torstaisin klo 13-17. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen neuvot@invalidiliitto.fi.

Puhelinneuvonta on tarkoitettu kaikille vammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen ammattiauttajia unohtamatta. Numerossa vastataan vammaispalveluja sekä muita tukitoimia koskeviin kysymyksiin. Soittaminen on paikallisverkkomaksun / matkapuhelumaksun suuruinen.

Jäsenedut:

Oulun Kiinteistövälitys Oy:

• Oulun Kiinteistönvälitys Oy tarjoaa yhdistyksen jäsenille välityspalkkioista 10 %:n alennuksen. https://www.ouki.fi/

Taitonetti.fi:
Krouvintie 5, 90400 Oulu

• Koneet ja huollot -5 %

Break Sokos Hotel Eden:

• Kylpylä Eden: OIY:n jäsen 15 € – avustaja ilmaiseksi
  • Kuntokeskus Fit Eden: 10 krt -kortti hintaan 69,00 € NORM. 89,00 €
    Kortti henkilökohtainen, voimassa 4 kk, sis. kuntosalin ja ryhmäliikuntatunnit.

Respecta apuvälineklinikka Oy:

• 10 %:n alennus käteisostoista myymälätuotteista

Kaakkurin pesukatu:

• Autopesut -50 %

Medifys:

• Ensimmäinen hieronta -10 % ja ensimmäisellä asiakaskäynnillä kehonkoostumuksen mittaus ilmaiseksi.

Fennia:

• Ehdollisen omavastuun kotivakuutuksen omaisuusosaan, 15 %:n alennuksen kodin ja perheen vakuutuksiin (pl. Sairausturvavakuutus) sekä autovakuutukseen. lisäksi omakotitaloon riskinmukaisen hinnan, (jopa 25 %:n alennus tariffista).

Hotellimajoitusta jäsenhintaan:

• Jäsenet majoittuvat erikoishintaan Restelin ja Sokoksen  hotelleissa. Varaukset ja hintatiedot suoraan hotelleista. Jäsenyhdistyksen jäsenenä hyödyt Suomen Retkeilymajajärjestön jäsenhinnoista kotimaan SRM-hostelleissa.

Urheilukauppa.eu, Pakkahuoneenkatu 9

• Jalkineet –10 %
  • Urheilu- ja kuntoilutekstiilit –15 %
  • Kuntoiluvälineet (pilatesrullat, jumppamatot & -nauhat, -pallot, yms) –10 %