Yhdistyksen jäsenenä saat:

• Invalidiliiton IT-lehden
  • Oulun Invalidien Yhdistys ry:n jäsentiedotteen kaksi kertaa vuodessa
  • Mahdollisuuden osallistua yhdistyksen ryhmiin ilmaiseksi
  • Irjalan vuokraamisen jäsenhintaan
  • Yhdistyksen jäsenenä Sinulla on kanava saada äänesi kuulumaan vammaisuutesi kannalta tärkeissä asioissa.
  • Monipuolista järjestökoulutusta
  • Tuettuja lomia sosiaalisin ja taloudellisin perustein
  • Vertaistukea, harrastuksia ja liikuntaa
  • Neuvontaa ja edunvalvontatyötä vammaisuuteen liittyvissä asioissa
  • Joka vuosi vaihtuvia ajankohtaisia jäsenetuja

INVALIDILIITON PUHELINNEUVONTA:

Puhelinneuvonta puh. 0200 1234

Invalidiliiton työntekijät  vastaavat vammaispalveluja koskeviin kysymyksiin numerossa 0200 1234 . Neuvontanumero vastaa torstaisin klo 13-17.

Puhelinneuvonta on tarkoitettu kaikille vammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen ammattiauttajia unohtamatta. Numerossa vastataan vammaispalveluja sekä muita tukitoimia koskeviin kysymyksiin. Soittaminen on paikallisverkkomaksun / matkapuhelumaksun suuruinen.

Lakimiesten puhelinaika

Maanantaisin klo 13-15 puh. 09 613 191. Lakimiehet vastaavat vammaisten henkilöiden oikeusturvaa ja palveluja koskeviin erityiskysymyksiin.

Jäsenedut:

Kylpylä Eden:

• OIY:n jäsen 10 € – avustaja ilmaiseksi

Respecta apuvälineklinikka Oy:

• 10% alennus käteisostoista, – myymälätuotteista

Kaakkurin pesukatu:

• Autopesut -50 %

Medifys:

• Ensimmäinen hieronta -10% ja ensimmäisellä asiakaskäynnillä kehonkoostumuksen mittaus ilmaiseksi.

Fennia:

• Ehdollisen omavastuun kotivakuutuksen omaisuusosaan, 15% alennuksen kodin ja perheen vakuutuksiin (pl. Sairausturvavakuutus) sekä autovakuutukseen. lisäksi omakotitaloon riskinmukaisen hinnan, (jopa -25% alennus tariffista).

Hotellimajoitusta jäsenhintaan:

• Jäsenet majoittuvat erikoishintaan Restelin ja Sokoksen  hotelleissa. Varaukset ja hintatiedot suoraan hotelleista. Jäsenyhdistyksen jäsenenä hyödyt Suomen Retkeilymajajärjestön jäsenhinnoista kotimaan SRM-hostelleissa.

ATK – APUA YHDISTYKSEN JÄSENILLE ILMAISEKSI!

Erittäin kokenut ja luotettava, Marko Ahonen Kahva-Palvelut auttaa sinua ATK – tekniikkaan liittyvissä ongelmissa, veloituksetta, aina kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 10 – 16 välillä.

Varaukset voit tehdä numeroon 040 5019 491
email: marko.ahonen(at)madata.fi

UUTTA!

Vuoden 2017 uudet jäsenedut:
Urheilukauppa.eu, Pakkahuoneenkatu 9

• Jalkineet – 10 %
  • Urheilu- ja kuntoilutekstiilit – 15 %
  • Kuntoiluvälineet (pilatesrullat, jumppamatot & -nauhat, -pallot, yms) – 10 %
  • Nasara Kinesioteippi – 10 %

Lumo Image, Torikatu 23

• 20 % LUMO Imagen normaalihintaisista valokuvapalveluista. Alennus ei koske jo alennettuja hintoja tai teemallisia minikuvauksia

AC Oulu, Ac Oulun toimisto, Hajottamotie 9, tai urheilukauppa.eu, Pakkahuoneenkatu 9