International Discussion Group

Vammaisten maahanmuuttajien vertaistukiryhmä

Yhdistys hallinnoi kerran kuukaudessa tapahtuvaa vammaisille maahanmuuttajille suunnattua vertaistukitoimintaa. Ryhmään on tervetulleita myös suomen kansalaiset. Ryhmän toiminta on aloitettu joulukuussa 2015.
Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Rehapoliksessa ja satunnaisesti sopimuksen mukaan muualla yhteisen harrastustoiminnan ja tapahtumien merkeissä.
Tapaamisissa kommunikoidaan englanniksi. Ryhmän toimintaan osallistuu vapaaehtoisia henkilöitä tulkkeina, sillä yhdistys ei tarjoa tulkkauspalveluita.
Lisätietoja ryhmän kokoontumisista ja liittymisestä saat toimistoltamme.
toimisto@oiy.fi

050 574 1567

Vammaisten maahanmuuttajien vertaistukiryhmä seuraava kokoontuminen: 20.4.2016 klo 18:00 Kiviharjunlenkki 4, 2krs.

Peer support group for immigrants with disabilities

Oulun Invalidien Yhdistys ry (0IY) has taken part in the formation of an international cross cultural disability team that function under its­ supervision since December 2015.
Currently, the team focus more on peer education, experience exchange seminars and entertainment activities as pilot group.
The Team has already started conducting their monthly meetings and experience different hobbies together. The discussion is held primarily in English with the aid of voluntary translators from the team’s members.  Individuals who would like to experience such a dynamic cross cultural experience are not still late to get registered at OIY office.

toimisto@oiy.fi

+35850 574 1567
The next meeting for this group will be held April 20th 2016, 18:00 o’clock. Kiviharjunlenkki 4, 2nd floor.