Tiedote yhdistyksen ajankohtaisista asioista

Kevätkokous ja ylimääräinen kokous

Kevätkokous on siirretty syksylle ja tämänhetkisen poikkeamislain nojalla se on mahdollista pitää syyskuun loppuun mennessä. Yhdistyksen hallitus asettaa kokoukselle päivämäärän, kun koronan vaikutuksista riskiryhmien kokoontumisiin tiedetään enemmän.

Hallitus kutsuu jäsenet ylimääräiseen kokoukseen 28.5.2020 klo 18. Kokous järjestetään etäyhteyden välityksellä. Kokouksessa päätetään Irjalan tulevaisuudesta. Lisää kokouksesta voit lukea täältä.

Tapahtumat

Kaikki kesän suunnitellut tapahtumat on peruttu, mutta toimistolla selvitetään parhaillaan, millaista toimintaa voisimme järjestää verkossa touko-kesäkuun ajan. Jäsenet voivat esittää toiveitaan toimistolle tai suoraan hallitukselle!

Oulu-Kainuu-aluetapahtuman toteutumisesta Rokualla syyskuussa ei vielä tiedetä varmasti, tässäkin seurataan koronatilannetta.

Yhdistyksen asioista tiedottaminen

Hyödynnämme yhdistyksen ilmoittelussa yhdistyksen verkkosivuja, Facebook-sivuja sekä Forum24-lehden ToimintaForum-palstaa. IT-lehdessä ilmoitellaan mahdollisimman kattavasti, sen aineistopäivien rajoissa.
Seuraamme yhdistyksen normaalin toiminnan käynnistämisessä Invalidiliiton esimerkkiä. Tiedotamme liikunta- ja muiden ryhmien jatkumisesta heti kun se on mahdollista.

Yhdistyksen toimisto on edelleen kiinni ja työntekijät suositusten mukaisesti etätöissä. Toimistoon saat yhteyden toimisto(at)oiy.fi ja p. 050 574 1567 (klo 10 –14), Anni Mannelin anni.mannelin(at)oiy.fi ja p. 044 236 5338.