Juhannus käynnisti jäsenpäivät Irjalassa

Pääsimme pitkältä tuntuneen odottelun jälkeen vihdoin kokoontumaan Irjalaan perjantaina 19.6. viettämään juhannusta. Osallistujia oli huimat 37, mikä sain ainakin minut erittäin iloiseksi! Saimme Irjalan emäntänä tunnetun Kaijan kanssa aikaan hölskytyspottuja, salaattia ja raparperipiirakkaa. Monet jäsenistä tuntevatkin Martin, joka otti ansiokkaasti vastuun makkaranpaistosta yhdessä työntekijämme Jarin kanssa. Taisipa riittää kaksi makkaraa jokaiselle halukkaalle! Sää oli mitä parhain eivätkä sääsketkään häirinneet ennen iltaa.

Syömisen ohessa lauloimme muutaman kesälaulun ja viimeisenä ohjelmana jaettiin jäsenen tuomaa lipstikkaa. Oli mukava tavata uusia ihmisiä ja saada kasvoja puhelimessa puhutuille keskusteluille. Vaikka ilta oli mukava, tuli useammassa keskustelussa esiin myös haikeus Irjalasta luopumiseen. Monella jäsenellä löytyi muistoja lapsuudesta asti. Kaupungin suunnittelema kaavoitus ei kyllä tunnu mitenkään ymmärrettävältä näin maavuokralaisen näkökulmasta. Toivottavasti korona-rajoituksia ei tarvitse tiukentaa uudelleen, jotta voimme edes vielä tämän kesän nauttia Irjalasta!

Tänä kesänä ehditään vielä pelata bingoa, paistaa lettuja, laulaa, tehdä kukkaseppeleitä, ottaa kuvia jotka juhannuksena unohtuivat, ja mitä kaikkea te jäsenet haluattekaan! Ensimmäinen jäsenpäivä vietetään perinteisesti keskiviikkona 1.7. klo 12 alkaen. Jatkossa heinäkuun tapaamiset ovat joka keskiviikko klo 15 alkaen, sillä pyrimme saamaan myös nuoria mukaan. Ennen korona-rajoitusten purkua kaikki jäsenpäivät oli peruttu ja tuolloin Irjalaan tehtiin ulkopuolisen varaus keskiviikolle 22.7. tuolloin ei siis jäsenpäivää pidetä. Toivon että jäsenet ymmärtävät, miten tärkeitä kaikki vuokrarahat ovat erityisesti tänä vuonna. Elokuussa jäsenpäivät jatkuvat ja aikaistuvat alkamaan klo 12.

Tässä tekstissä mainitut jäsenpäivät kellonaikoineen löytyvät nyt yhdistyksen tapahtumakalenterista https://www.oiy.fi/tapahtumakalenteri/ . Hyvää ja turvaväleillä viilennettyä kesää kaikille, tavataan Irjalassa!

 

Anni, vtj